Η ιστορία

Οι εκδόσεις Ελκυστής γεννήθηκαν ένα ζεστό απόγευμα του Ιούλη του 2018…

Οι εκδόσεις Ελκυστής γεννήθηκαν ένα ζεστό απόγευμα του Ιούλη του 2018 έπειτα από την ανάγκη μας να συμβάλουμε στα λογοτεχνικά πράγματα με καινούριες ιδέες!

Με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη λοιπόν και με κυκλοφορία των βιβλίων μας σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλούμε να βιώσετε μια πρωτόγνωρη αναγνωστική εμπειρία!

Ο στόχος

Στόχος μας μας είναι να δημιουργήσουμε εξαρχής ένα νέο μοντέλο συνεργασίας… 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξαρχής ένα νέο μοντέλο συνεργασίας που να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα θέλω και τις ανάγκες τόσο των αναγνωστών όσο και των δημιουργών

Άλλωστε όλοι όσοι απαρτίζουμε τις Εκδόσεις Ελκυστής είμαστε και οι ίδιοι συγγραφείς αλλά και μανιώδεις αναγνώστες, γνωρίζοντας από κοντά τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Τα γραφεία

Αρριανού 15 | 54635 Θεσσαλονίκη
Τηλ. : +30 2314037484

Η ομάδα

Πάντα στην διαθεσή σας για επικοινωνία…

Όσοι απαρτίζουμε τις Εκδόσεις Ελκυστής είμαστε και οι ίδιοι συγγραφείς αλλά και μανιώδεις αναγνώστες, γνωρίζοντας από κοντά τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για επικοινωνία στα γραφεία μας Αρριανού 15 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2314037484 και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο elkistis.ekdoseis@gmail.com.

Αχιλλεας Τριαντογλου
εκδοτης

Lorem ipsum..

Κατερινα Τσιρη
ΕΚΔΟΤΗΣ

Lorem ipsum..

Θεοφιλος Γιαννοπουλοσ
Customer Support

Lorem ipsum..

Αχιλλέας Τριαντόγλου
Customer Support

Lorem ipsum..