Ασημίνα Στασινοπούλου

 

Η Ασημίνα Στασινοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει τελειώσει δημόσια σχολή ΙΕΚ ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Αυτοματισμού Γραφείου.

Από μικρή της άρεσε να ταξιδεύει με την πένα της και να αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί.

Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Στα μονοπάτια του Έρωτα» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ανατολικός και το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Δράκος Πυροσβέστης» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2019 κυκλοφόρησε τα «Παιχνίδια Εξουσίας» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2020 κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Ο δράκος γιατρός» σε συνεργασία πάλι με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2021 συνεργάστηκε με τον Εκδοτικό Ontimes Books που εδρεύει στην Αγγλία για τη μετάφραση στα αγγλικά και κυκλοφορία του παιδικού της βιβλίου «Ο δράκος γιατρός» στην παγκόσμια αγορά.

Είναι αρθρογράφος στη στήλη «Πένα» των Βιβλίων Ορίζοντες και στο λογοτεχνικό περιοδικό «Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών» όπου αρθρογραφεί μέχρι σήμερα.

Διατηρεί δικό της blog όπου μοιράζεται τις απόψεις της και τις προτάσεις της με το αναγνωστικό κοινό που την ακολουθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2019 και το 2020 συμμετείχε στο λογοτεχνικό περιοδικό της Κεφαλονιάς «Κέφαλος» με τις παιδικές ιστορίες «Στο νησί της φτου ξελευτερίας» και «Το μαγικό σεντούκι του παππού» αντίστοιχα.

Επικοινωνία:

asimina25@yahoo.gr

www.facebook.com/Stasinopoulou.Asimina.Author

https://www.instagram.com/asimina_stasinopoulou/

 

Βιβλία του συγγραφέα

Επικοινωνία