Ελένη Σιαντάνη

Η Ελένη Σιαντάνη γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1986 και μεγάλωσε στο χωριό Λιοπέτρι της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου της Κύπρου. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, δύο αδελφές και έναν αδελφό, μεγαλύτερα από αυτή. Σπούδασε στην Ξενοδοχειακή Σχολή της Επαρχίας της, αλλά τελειώνοντας το σχολείο έπιασε αμέσως δουλειά σε μια υπεραγορά ως πωλήτρια, για να στηρίξει τους γονείς της οικονομικά. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, εργάστηκε ως σερβιτόρα, υπάλληλος σε ένα μικρό delicatessen και έκανε baby sitting μέχρι το 2007, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στο Carrefour Κύπρου. Εκεί αρχικά εργάστηκε ως ταμίας και λίγους μήνες μετά ως βοηθός υπεύθυνης ταμείων (2007 έως 2015). Λίγους μήνες αργότερα, η υπεραγορά αγοράστηκε από την ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, όπου συνεχίζει να εργάζεται στο τμήμα delicatessen μέχρι σήμερα.

Στο τέλος του 2019 αποφάσισε να γράψει το δικό της μυθιστόρημα και έτσι ασχολήθηκε με τη συγγραφή, κάτι που πάντα αγαπούσε. Από μικρή της άρεσε να γράφει τις δικές της ιστορίες, ονειρευόταν κάποια μέρα να γράψει το δικό της βιβλίο και τελικά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Ο Καρμικός Πρίγκιπας είναι το πρώτο της βιβλίο!

Κάποια άτομα τη χαρακτηρίζουν ευαίσθητη, ρομαντική, δυναμική και με πολύ χιούμορ. Άλλοι πάλι ώριμη, γλυκιά, έτοιμη να βοηθήσει τους πάντες και κάποτε ψυχρή ή σκληρή.

Πιστεύει ότι στις μέρες που ζούμε πριν κρίνεις κάποιον, καλύτερα να τον γνωρίσεις προσωπικά και να σχηματίσεις τη δική σου γνώμη για αυτόν, γιατί κάποτε οι καταστάσεις που περνάει ο καθένας δύσκολα σε αφήνουν να γνωρίσεις τον πραγματικό του εαυτό!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

E-mail: noraki1986@gmail.com

Facebook: Eleni Siantani

Instagram: eleni_siantani86

Βιβλία του συγγραφέα

Επικοινωνία